Încrederea și siguranța

Reguli de bază

1) Nu spamați

Cursanții vin la Inspicio pentru a avea o experiență sigură și plăcută de învățare iar instructorii sunt pasionați de ceea ce împărtășesc cu comunitatea nostră de cursanți. Vă rugăm să nu folosiți mesaje nesolicitate tip spam.

2) Nu folosiți sistemul (platforma) pentru reclame sau anunțuri.

  • Nu solicitați cupoane gratuite de la instructori sau recenzii în schimbul altor beneficii. Comunitatea noastră se bazează pe o interacțiune sănătoasă cu ceilalți cursanți și instructori, la fel și pe onestitatea celor care oferă recenzii ca alți posibili cursanți să beneficieze de aceste păreri.
  • Nu distribuiți anunțuri (reclame) pe platforma noastră.


3) Solicităm un comportament profesional.

Solicităm să fiți respectuoși și folosiți un limbaj adecvat unei săli de curs academice. Fiți un membru cu atitudine pozitivă pentru comunitatea inspicio. Nu solicitați niciodată informații personale și nici să nu publicați conținut neoriginal ca fiind al dumneavpastră.

4) Dacă observați ceva în neregulă, vă rugăm să ne sesizați acest lucru

Dacă observați sau experimentați o încălcare a termenilor noștri sau nu sunteți sigur cu una dintre regulile nostre, vă rugăm să ne trimiteți un email la info@inspicio.ro. Vom analiza sesizarea dumneavoastră și vom hotărâ dacă a încălcat relulile nostre.