Termeni

Prezenții Termeni de utilizare („Termenii”) au fost actualizați ultima dată pe data de 24 februarie 2020.

Misiunea Inspicio este de a îmbunătăți viețile cursanților prin învățarea materialelor oferite în limba română pe platforma proprie. Oferim oricui oriunde posibilitatea de a se înscrie la aceste cursuri educaționale pentru a învăța (cursanți). Avem nevoie de reguli pentru a păstra platforma și serviciile noastre sigure pentru dvs., noi și comunitatea noastră de cursanți și instructori. Prezenții Termeni se aplică tuturor activităților dvs. pe site-ul web Inspicio, aplicațiile mobile Inspicio, API-urile noastre și alte servicii conexe („Serviciile”).

Oferim, de asemenea, detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale cursanților noștri în Politica noastră de confidențialitate

Dacă locuiți în Statele Unite sau Canada, prin acordul dvs. cu prezenții Termeni, vă declarați de acord să soluționați litigiile cu Inspicio prin arbitraj obligatoriu (cu excepții foarte limitate, nu în instanță) și renunțați la anumite drepturi de a participa la acțiuni colective, așa cum este detaliat în secțiunea Soluționarea litigiilor.

Cuprins

1. Conturile

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră. Păstrați-vă parola la loc sigur, deoarece sunteți responsabil de orice activitate asociată contului dvs. În cazul în care suspectați că o altă persoană vă folosește contul, informați-ne contactând  Echipa noastră de asistență. Trebuie să fi împlinit vârsta de consimțământ pentru servicii online din țara dvs. pentru a utiliza serviciile Inspicio.

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră, inclusiv pentru cumpărarea și înscrierea la un curs. 

Atunci când configurați contul dvs. și pe durata întreținerii acestuia, trebuie să furnizați și să continuați să furnizați informații exacte și complete, inclusiv o adresă de e-mail validă. 

Aveți responsabilitate completă pentru contul dvs. și tot ce se întâmplă pe acesta, inclusiv pentru orice prejudiciu sau daune (cauzate nouă sau altor persoane) provocate de o persoană care utilizează contul dvs. fără permisiunea dvs. Acest lucru înseamnă că trebuie să fiți atent cu parola dvs. Nu trebuie să transferați contul dvs. unei alte persoane sau să utilizați contul altcuiva fără permisiunea acelei persoane. În cazul în care ne contactați pentru a solicita acces la un cont, nu vă vom acorda un astfel de acces decât dacă ne puteți furniza informațiile de conectare pentru acel cont. În cazul decesului unui utilizator, contul respectivului utilizator va fi închis.

Dacă împărtășiți datele de conectare la contul dvs. cu o altă persoană, sunteți responsabil de ceea ce se întâmplă cu contul dvs., iar Inspicio nu va interveni în litigii între cursanți sau instructori care și-au împărtășit datele de conectare la cont. Trebuie să ne înștiințați imediat ce aflați că este posibil ca o altă persoană să vă folosească contul fără permisiunea dvs. (sau dacă suspectați orice altă încălcare a securității) contactând  Echipa noastră de asistență. Este posibil să vă solicităm anumite informații pentru a verifica dacă sunteți într-adevăr titularul contului dvs.

Cursanții și instructorii trebuie să aibă cel puțin vârsta de 18 ani pentru a crea un cont Inspicio și a utiliza Serviciile. Dacă nu ați împlinit vârsta necesară nu puteți să creați un cont, dar vă încurajăm să invitați un părinte sau tutore să deschidă un cont și să vă ajute să vă înscrieți la cursuri adecvate pentru dvs. Dacă descoperim că ați creat un cont și nu ați împlinit vârsta de consimțământ pentru utilizarea serviciilor online (de exemplu, 13 ani în SUA), vă vom închide contul.

Puteți să vă închideți contul oricând solicitându-ne acest lucru prin email la adresa info@inspicio.ro Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru a vedea ce se întâmplă atunci când vă închideți contul.

2. Înscrierea la cursuri și accesul pe viață

Atunci când vă înscrieți la un curs primiți o licență din partea noastră pentru vizualizarea acestuia prin intermediul Serviciilor Inspicio și nicio altă utilizare. Nu încercați să transferați sau să revindeți cursurile în niciun mod. Vă acordăm o licență cu acces pe viață, cu excepția cazurilor în care trebuie să dezactivăm cursul din motive legale sau de politici.

Cursurile vă sunt oferite sub licență și nu vândute. Această licență nu vă dă niciun drept de a revinde cursul în niciun mod (inclusiv prin partajarea informațiilor contului cu un cumpărător sau descărcarea ilegală a cursului și distribuirea acestuia pe site-uri de torrente).

În termeni juridici și mai compleți, Inspicio vă acordă dvs. (în calitate de cursant) o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă pentru accesarea și vizualizarea cursurilor și conținutului asociat pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv în scopuri personale, necomerciale, educaționale, prin intermediul Serviciilor, în conformitate cu prezenții Termeni și orice condiții sau restricții asociate cu un anumit curs sau caracteristică a Serviciilor noastre. Orice alte utilizări sunt interzise în mod expres. Nu aveți dreptul de a reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicenția sau transfera sau utiliza în orice alt mod orice curs, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită pentru acestea, printr-un acord scris semnat de un reprezentant autorizat al Inspicio srl. Aceasta se aplică și pentru orice conținut pe care îl puteți accesa prin intermediul oricăreia dintre API-urile noastre.

În general oferim o licență cu acces pe viață cursanților noștri atunci când se înscriu la un curs. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a revoca orice licență pentru accesarea și utilizarea cursurilor în orice moment, în cazul în care decidem sau suntem obligați să dezactivăm accesul la un curs din motive legale sau de politici, de exemplu dacă cursul la care v-ați înscris face obiectul unei reclamații de drepturi de autor sau dacă am stabilit că are un conținut care încalcă Îndrumările noastre privind încrederea și siguranța. Accesul pe viață nu este aplicabil și caracteristicilor și serviciilor suplimentare asociate unui curs, de exemplu subtitrările traduse ale cursurilor pot fi dezactivate de către instructori în orice moment, iar un instructor poate decide în orice moment să nu mai acorde asistență pentru predare sau servicii Q&A (întrebări și răspunsuri) în legătură cu un curs. Pentru claritate, accesul pe viață este acordat pentru conținutul cursului, dar nu pentru instructor.

Instructorii nu pot acorda cursanților licențe pentru cursurile acestora în mod direct și o astfel de licență directă va fi nulă și în încălcarea prezenților Termeni.

3. Plățile, creditele și rambursările

Atunci când efectuați o plată, sunteți de acord să utilizați o metodă de plată validă. Dacă nu sunteți mulțumit de curs, Inspicio oferă în termen de 30 de zile rambursare sau credit pentru majoritatea achizițiilor de cursuri.

3.1 Prețuri

În anumite cazuri, este posibil ca prețul unui curs oferit pe site-ul web Inspicio să nu fie exact același cu prețul oferit pe aplicațiile noastre mobile sau TV, din cauza sistemelor de fixare a prețurilor ale furnizorilor de platforme mobile și a politicilor acestora cu privire la implementarea reducerilor și promoțiilor.

Derulăm în mod regulat promoții și reduceri pentru cursurile noastre, iar anumite cursuri sunt valabile la prețuri reduse doar pentru o perioadă fixă de timp. Prețul aplicabil unui curs va fi prețul de la momentul finalizării achiziției cursului (la transmiterea comenzii). Orice preț oferit pentru un anumit curs poate fi, de asemenea, diferit atunci când sunteți conectat la contul dvs. față de prețul disponibil utilizatorilor care nu sunt înregistrați sau conectați, deoarece unele din promoțiile noastre sunt disponibile doar pentru utilizatorii noi.

Dacă nu sunteți conectat la contul dvs., valuta afișată pe care o vedeți se bazează pe locația dvs. din momentul creării contului. Dacă nu sunteți conectat la contul dvs., valuta prețului se bazează pe țara în care vă aflați. Nu permitem utilizatorilor să vadă prețurile în alte valute.

Dacă sunteți cursant aflat într-o țară în care se aplică taxă de utilizare și impozit pe vânzări, impozit pe mărfuri și servicii sau taxă pe valoarea adăugată pentru vânzările către consumatori, avem răspunderea de a colecta și remite aceste taxe sau impozite autorităților fiscale corespunzătoare. În anumite țări, este posibil ca prețul pe care îl vedeți să includă astfel de taxe sau impozite.

3.2 Plăți

Sunteți de acord să plătiți taxele cursurilor pe care le achiziționați și ne autorizați să retragem sumele aferente acestor taxe de pe cardul dvs. de debit sau credit sau să procesăm alte metode de plată (cum ar fi mobilPay, SEPA, debit direct, transfer bancar) pentru aceste taxe. Inspicio colaborează cu parteneri terți de procesare a plăților pentru a vă oferi cele mai convenabile metode de plată din țara dvs. și a vă păstra informațiile de plată în siguranță. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe detalii.

Atunci când efectuați o achiziție, sunteți de acord să nu utilizați o metodă de plată nevalidă sau neautorizată. Dacă metoda dvs. de plata nu funcționează și totuși primiți acces la cursul la care v-ați înscris, sunteți de acord să ne plătiți taxele corespunzătoare în termen de treizeci (30) de zile de la primirea notificării din partea noastră. Ne rezervăm dreptul să dezactivăm accesul la orice curs pentru care nu am primit plățile corespunzătoare.

În anumite cazuri, putem emite credite către contul dvs. Aceste credite vor fi folosite automat la următoarea dvs. achiziție de cursuri pe site-ul nostru web, însă nu pot fi utilizate pentru achiziții în aplicațiile noastre mobile sau TV. Creditele pot expira dacă nu sunt folosite în perioada specificată și nu pot fi echivalate în bani.

3.3 Rambursări și credite

În cazul în care cursul pe care l-ați achiziționat nu este ceea ce vă așteptați, puteți solicita, în termen de 30 de zile de la cumpărarea cursului, primirea de credite/rambursări din partea Inspicio în contul dvs. Ne rezervăm dreptul de a aplica un credit sau o rambursare, la latitudinea noastră, în funcție de posibilitățile partenerilor noștri de procesare a plăților sau ale platformei de pe care ați achiziționat cursul (site web, aplicație mobilă sau TV). Nu vă vor fi datorate niciun credit sau rambursare dacă solicitați aceasta după expirarea perioadei de garanție de 30 de zile sau dacă ați parcurs peste 30% din cursul achiziționat.

Pentru a solicita un credit/o rambursare, trimiteți o solicitare prin email.

La latitudinea noastră, dacă considerăm că abuzați de politica noastră de credite/rambursări, ne rezervăm dreptul de a vă interzice contul și a vă restricționa orice utilizare viitoare a Serviciilor. În cazul în care vă interzicem contul sau vă dezactivăm accesul la un curs ca urmare a încălcării dvs. a prezenților Termeni, nu veți fi eligibil să primiți nicio rambursare.

4. Regulile legate de conținut și comportament

Puteți utiliza Inspicio doar în scopuri legale. Dvs. sunteți responsabil pentru întregul conținut pe care îl postați pe platforma noastră. Trebuie să vă asigurați că recenziile, întrebările, comentariile, sau alt conținut pe care îl încărcați sunt în conformitate cu Îndrumările noastre privind încrederea și siguranța și legea și respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane. Vă putem interzice contul pentru abateri repetate sau majore. Dacă sunteți de părere că cineva vă încalcă drepturile de autor pe platforma noastră, informați-ne.

Nu puteți accesa sau utiliza Serviciile sau crea un cont în scopuri ilegale. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor și comportamentul dvs. pe platforma noastră trebuie să respecte legile sau reglementările locale sau naționale aplicabile din țara dvs. Dvs. aveți responsabilitatea exclusivă de a cunoaște și respecta aceste legi și reglementări care vă sunt aplicabile. Nu puteți accesa Serviciile noastre dacă ați fost desemnat Cetățean special desemnat, Persoană respinsă sau Entitate respinsă de către guvernul român.

Dacă sunteți cursant, Serviciile vă permit să adresați întrebări instructorilor cursurilor la care sunteți înscris și să postați recenzii ale cursurilor. Pentru anumite cursuri, instructorul vă invită să trimiteți conținut, cum ar fi „teme” sau teste. Nu postați sau trimiteți materiale care nu vă aparțin.

Trebuie să respectați prevederile legii și drepturile celorlalți: nu puteți posta niciun răspuns, întrebare, recenzie sau alt conținut care încalcă legile sau reglementările locale sau naționale aplicabile din țara dvs. Dvs. sunteți singurul responsabil pentru orice conținut și măsuri pe care le postați sau luați prin intermediul platformei și al Serviciilor și pentru consecințele acestora.

Dacă suntem notificați cu privire la încălcarea de către cursul sau conținutul dvs. a legii sau drepturilor celorlalți (de exemplu, este stabilit faptul că acestea încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau dreptul la imagine al altor persoane sau se referă la activități ilegale), dacă suntem de părere că conținutul sau comportamentul dvs. este ilegal, neadecvat sau inacceptabil (de exemplu, dacă vă asumați identitatea unei alte persoane), putem elimina conținutul dvs. de pe platforma noastră. Inspicio se conformează legilor privind drepturile de autor.

Inspicio va aplica prezenții Termeni și Îndrumările noastre privind încrederea și siguranța la latitudinea acesteia. Putem să încetăm sau să vă suspendăm permisiunea de a utiliza platforma și Serviciile noastre sau să vă interzicem contul în orice moment, cu sau fără înștiințare, pentru orice încălcare a prezenților Termeni, dacă nu plătiți orice taxe atunci când sunt datorate, la solicitarea agențiilor de aplicare a legii sau guvernamentale, din cauza unor perioade extinse de inactivitate, din cauza unor probleme tehnice neașteptate sau dacă suspectăm că sunteți implicat în activități frauduloase sau ilegale. Cu ocazia oricărei astfel de încetări, vă putem șterge contul și conținutul și vă putem împiedica accesul viitor la platforme, precum și utilizarea Serviciilor noastre. Este posibil ca conținutul dvs. să mai fie disponibil pe platforme chiar dacă contul dvs. a fost închis sau suspendat. Sunteți de acord că noi nu vom avea nicio răspundere față de dvs. sau orice terț pentru închiderea contului dvs., eliminarea conținutului dvs. sau blocarea accesului dvs. la platformele și serviciile noastre.

În cazul în care unul dintre instructorii noștri a publicat un curs care încalcă drepturile dvs. de autor sau de proprietate industrială și comercială, vă rugăm să ne informați. 

5. Drepturile Inspicio față de conținutul postat de dvs.

Dvs. păstrați dreptul de proprietate asupra conținutului pe care îl postați pe platforma noastră, noi avem permisiunea de a partaja conținutul dvs. către oricine pe orice suport, inclusiv de a-l promova prin publicitate pe alte site-uri web.

Conținutul pe care îl postați în calitate de cursant rămâne al dvs. Prin postarea conținutului, permiteți Inspicio să îl reutilizeze și să îl partajeze, dar fără ca dvs. să pierdeți drepturile de proprietate pe care le puteți avea asupra conținutului dvs.

Atunci când postați comentarii, întrebări, recenzii și atunci când ne trimiteți idei și sugestii pentru funcții noi sau îmbunătățiri, autorizați Inspicio să utilizeze și să partajeze acest conținut cu oricine, să îl distribuie și să îl promoveze pe orice platformă și orice suport și să aducă modificări sau editări după cum considerăm necesar. În limbaj juridic, prin transmiterea sau postarea de conținut pe sau prin intermediul platformelor, ne acordați o licență mondială, neexclusivă, scutită de redevențe (cu dreptul de sublicențiere) pentru a utiliza, copia, reproduce, prelucra, adapta, modifica, publica, transmite, afișa și distribui conținutul dvs. pe orice suport și prin orice metodă de distribuție (existente în prezent sau dezvoltate ulterior). Aceasta include punerea conținutului dvs. la dispoziția altor companii, organizații sau persoane fizice care încheie parteneriate cu Inspicio pentru sindicalizarea, difuzarea, distribuția sau publicarea conținutului pe alte suporturi. Dvs. declarați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesare pentru a ne autoriza să utilizăm orice conținut pe care îl transmiteți dvs. De asemenea, sunteți de acord cu toate aceste utilizări ale conținutului dvs. fără nicio compensație plătită către dvs.

6. Utilizarea Inspicio pe propriul dvs. risc

Oricine poate utiliza Inspicio pentru a viziona cursurile achiziționate, iar noi le permitem instructorilor și cursanților să interacționeze în cadrul predării și învățării. La fel ca în cazul altor platforme pe care oamenii pot posta conținut și interacționa, este posibil ca unele lucruri să meargă prost, însă utilizați Inspicio pe propriul dvs. risc.

Dacă vă înscrieți la un curs, vă bazați pe informațiile furnizate de instructor pe propriul dvs. risc.

Prin utilizarea Serviciilor, este posibil să fiți expus la conținut pe care îl considerați jignitor, indecent sau inacceptabil. Inspicio nu are nicio responsabilitate de a vă limita accesul la astfel de conținut și nu răspunde de faptul că ați accesat sau v-ați înscris la orice curs, în măsura permisă de legea aplicabilă. Aceasta se aplică, de asemenea, oricăror cursuri care au ca temă sănătatea, starea de bine și exercițiile fizice. Recunoașteți riscurile și pericolele intrinseci ale naturii solicitante ale acestor tipuri de cursuri și, prin înscrierea la astfel de cursuri, alegeți să vă asumați aceste riscuri voluntar, inclusiv riscurile de îmbolnăvire, vătămare corporală, dizabilitate sau deces. Vă asumați deplina responsabilitate pentru alegerile pe care le faceți înainte, în timpul și după înscrierea la un curs.

Atunci când interacționați direct cu un cursant sau un instructor, trebuie să fiți atent la tipul de informații personale pe care le împărtășiți. Noi nu controlăm modul în care cursanții și instructorii folosesc informațiile pe care le obțin de la alți utilizatori pe platformă. Nu vă dezvăluiți adresa de e-mail sau alte informații personale despre dvs., pentru siguranța proprie.

Nu suntem responsabili pentru litigiile, reclamațiile, prejudiciile, vătămările sau daunele de orice tip care pot apărea în urma sau în legătură cu comportamentul cursanților.

Atunci când utilizați Serviciile noastre, veți găsi link-uri către alte site-uri web pe care nu le deținem și nu le controlăm. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau orice alt aspect al acestor site-uri terțe, inclusiv colectarea de către acestea a informațiilor despre dvs. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale acestora.

7. Drepturile Inspicio

Noi deținem platforma și Serviciile Inspicio, inclusiv site-ul web, aplicațiile și serviciile curente și viitoare, precum și lucruri precum sigle, API, cod și conținutul creat de angajații noștri. Nu puteți să le modificați în mod neautorizat sau să le utilizați fără permisiune.

Toate drepturile, titlurile și avantajele privind platforma și Serviciile Inspicio, inclusiv site-ul nostru web, aplicațiile curente sau viitoare, API-urile, datele de baze și conținutul transmis sau furnizat de angajații sau partenerii noștri prin intermediul Serviciilor noastre (excluzând conținutul furnizat de instructori și cursanți) sunt și vor rămâne în proprietatea exclusivă a Inspicio și licențiatorilor acesteia. Platformele și serviciile noastre sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale și alte prevederi legale din România. Nu aveți dreptul în baza niciunui temei să utilizați denumirea Inspicio sau oricare dintre mărcile, siglele, numele de domeniu și alte elemente distinctive de brand Inspicio. Orice feedback, comentarii sau sugestii pe care le puteți furniza cu privire la Inspicio sau Servicii sunt complet voluntare și vom avea libertatea de a utiliza astfel de feedback, comentarii sau sugestii după cum considerăm și fără nicio obligație față de dvs.

În timpul accesării platformei și Serviciilor Inspicio vă sunt interzise următoarele:

  • accesarea, modificarea în mod neautorizat sau utilizarea zonelor care nu sunt publice ale platformei, a sistemelor computerizate Inspicio sau a sistemelor de livrare tehnică ale furnizorilor de servicii ai Inspicio.
  • dezactivarea, interferarea sau încercarea de sustragere de la oricare din caracteristicile platformelor legate de securitate sau încercarea, scanarea sau testarea vulnerabilității oricăreia dintre sistemele noastre.
  • copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, ingineria inversă, asamblarea inversă sau încercarea prin alte metode de a descoperi orice cod sursă sau conținut al platformei sau Serviciilor Inspicio.
  • accesarea sau căutarea sau încercarea de accesare sau căutare pe platforma noastră prin orice metodă (automată sau altfel) în afară de cea oferită de funcțiile de căutare disponibile în prezent furnizate prin intermediul site-ului nostru web, aplicațiilor mobile sau API-urilor (și doar conform termenilor și condițiilor acelor API). Nu puteți improviza, utiliza niciun program software, niciun robot și niciun alt mijloc automat de niciun fel pentru a accesa Serviciile.
  • utiliza Serviciile în niciun mod pentru a trimite informații modificate, înșelătoare sau de identificare cu sursă falsă (cum ar fi trimiterea de comunicări prin e-mail apărând în mod fals drept Inspicio); sau interfera, perturba (sau încerca să faceți acestea) accesul oricărui utilizator, al oricărei gazde sau rețele, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus, supraîncărcarea, flooding-ul, trimiterea de spam sau bombardarea cu e-mailuri a platformelor sau serviciilor, sau în orice alt mod care interferează sau creează o povară exagerată asupra Serviciilor.

8. Termeni juridici diverși

Prezenții Termeni se aseamănă oricărui alt contract și conțin termeni juridici plictisitori dar importanți, care ne protejează de numeroase aspecte care pot interveni, clarificând relația juridică dintre dvs. și noi.

8.1 Acord obligatoriu

Dvs. sunteți de acord că, prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea Serviciilor noastre, vă exprimați acordul de a încheia un contract cu efecte juridice cu Inspicio. Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni, nu vă înregistrați, accesați sau utilizați în alt mod oricare dintre Serviciile noastre.

Orice versiune a prezenților Termeni în altă limbă decât limba română va fi furnizată pentru a vă fi comod dvs. Dacă există un conflict cu o versiune în altă limbă decât limba română, sunteți de acord că versiunea în limba română va prevala.Prezenții Termeni (inclusiv orice acorduri și politici menționate în aceștia) constituie întregul acord între dvs. și noi.

Prezenții Termeni (inclusiv orice acorduri și politici menționate în aceștia) constituie întregul acord între dvs. și noi.

În cazul în care se constată că orice parte a prezenților Termeni este nevalidă sau neaplicabilă conform legii aplicabile, atunci respectiva prevedere va fi considerată înlocuită de o prevedere validă și executorie care acoperă cât mai mult din intenția prevederii inițiale, iar restul prezenților Termeni vor continua să rămână în vigoare.

Chiar dacă întârziem exercitarea drepturilor noastre sau nu exercităm un anumit drept, acest lucru nu înseamnă că renunțăm la drepturile noastre în baza prezenților Termeni și putem decide să le aplicăm în viitor. În cazul în care decidem să renunțăm la oricare din drepturile noastre într-un anumit caz, acest lucru nu înseamnă că renunțăm în mod general la drepturile noastre pe viitor.

Următoarele secțiuni vor rămâne valabile după expirarea sau încetarea prezenților Termeni: Secțiunile 2 (Înscrierea la cursuri și accesul pe viață), 5 (Drepturile Inspicio față de conținutul postat de dvs.), 6 (Utilizarea Inspicio pe propriul dvs. risc), 7 (Drepturile Inspicio), 8 (Termeni juridici diverși) și 9 (Soluționarea litigiilor).

8.2 Declinarea responsabilității

Este posibil ca platforma noastră să nu funcționeze într-un anumit moment, fie din motive de operațiuni de întreținere planificate sau dacă site-ul întâmpină probleme. Este posibil ca unul dintre instructorii noștri să declare lucruri care induc în eroare în cadrul cursului său. De asemenea, se poate întâmpla să întâmpinăm probleme de securitate. Acestea sunt doar exemple. Dvs. acceptați că nu veți recurge la niciun fel de acțiune împotriva noastră în niciunul din aceste tipuri de situații în care lucrurile nu se derulează cum ar trebui. În limbaj juridic mai complet, Serviciile și conținutul acestora sunt furnizate așa cum sunt și în funcție de disponibilitate („as is” și „as available”). Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu declarăm și nu garantăm caracterul adecvat, fiabilitatea, disponibilitatea, oportunitatea, securitatea, lipsa de erori sau exactitatea Serviciilor sau conținutului acestora și refuzăm în mod expres orice garanții sau condiții (exprese sau implicite), inclusiv garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare. Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu garantăm că veți obține rezultate specifice în urma utilizării Serviciilor. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor (inclusiv orice conținut) este în întregime pe propriul dvs. risc. Unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, astfel că este posibil ca unele din excluderile de mai sus să nu se aplice pentru dvs.

Este posibil să decidem să încetăm oferirea anumitor caracteristici ale Serviciilor, în orice moment și din orice motiv. În nicio situație Inspicio sau afiliații, furnizorii, partenerii sau agenții acesteia nu vor fi considerați răspunzători pentru daunele generate de astfel de întreruperi sau lipsă de disponibilitate a unor astfel de caracteristici.

Nu suntem răspunzători pentru îndeplinirea cu întârziere sau neîndeplinirea oricăruia dintre Servicii ca urmare a unor evenimente în afara controlului nostru rezonabil, cum ar fi stare de război, ostilitate sau sabotaj; calamitate naturală; întrerupere a energiei electrice, a internetului sau a telecomunicațiilor sau restricții impuse de guvern.

8.3 Limitarea responsabilității

Există riscuri inerente utilizării Serviciilor noastre, de exemplu dacă vă înscrieți la un curs de sănătate și stare de bine precum fitness și vă accidentați. Dvs. acceptați pe deplin aceste riscuri și sunteți de acord că nu veți solicita reparații din partea noastră chiar dacă suferiți prejudicii sau daune în urma utilizării platformei și Serviciilor noastre. În limbaj juridic, mai complet, în măsura permisă de lege, noi (și furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu vom fi răspunzători de niciun fel de daune indirecte, incidentale, punitive sau subsidiare (inclusiv pierderi de date, de venituri, de profit sau de oportunități de afaceri sau vătămare corporală sau deces), indiferent dacă sunt justificate prin contract, garanție, act ilicit, răspundere pentru produs sau altfel, și chiar dacă am fost avertizați cu privire la posibilitatea de daune în avans. Răspunderea noastră (și răspunderea fiecăreia dintre  furnizori, parteneri și agenții noștri) față de dvs. sau orice terți în orice situație este limitată la suma mai mare dintre o sută de dolari (100 $) sau suma pe care ne-ați plătit-o în cele douăsprezece (12) luni înainte de producerea evenimentului care face obiectul solicitării dvs. Unele jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele subsidiare sau incidentale, astfel că este posibil ca unele din aspectele de mai sus să nu se aplice pentru dvs.

8.4 Compensarea

Dacă vă comportați într-un mod care atrage probleme juridice pentru noi, putem exercita dreptul la acțiune juridică împotriva dvs. Dvs. sunteți de acord să compensați, apărați (dacă solicităm aceasta) și exonerați de răspundere Inspicio sau  precum și responsabilii acestora, administratori, furnizori, parteneri și agenți, în legătură cu orice reclamații, solicitări, prejudicii, daune sau cheltuieli (inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților) ale terților, rezultate din (a) conținutul pe care îl postați sau transmiteți, (b) utilizarea de către dvs. a Serviciilor (c) încălcarea de către dvs. a prezenților Termeni sau (d) încălcarea de către dvs. a oricăror drepturi ale unui terț. Obligația dvs. de compensare va rămâne în vigoare după încetarea prezenților Termeni și a utilizării de către dvs. a Serviciilor.

8.5 Legea aplicabilă și competență juridică

Prezenții Termeni se supun legilor Statului Român, fără referire la opțiunea sau conflictele între principii juridice. Acolo unde nu se aplică secțiunea „Soluționarea litigiilor” de mai jos, dvs. și noi consimțim cu privire la competența exclusivă a instanțelor de stat din România.

8.6 Acțiuni juridice și notificări

Nicio acțiune, indiferent de formă, apărută ca urmare sau în legătură cu prezentul Acord, nu va fi introdusă de niciuna dintre părți într-un termen mai mare de un (1) an de la producerea cauzei acțiunii.

Orice notificare sau alte comunicări transmise în baza prezenților Termeni trebuie să fie în scris și dată prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau e-mail (de către noi la e-mailul asociat contului dvs. sau de către dvs. la info@inspicio.ro).

8.7 Relația dintre noi

Dvs. și noi suntem de acord că nu există nicio asociere în participațiune, parteneriat, relație de muncă, relație de contractant sau relație de agenție între noi.

8.8 Fără cesiune

Nu puteți cesiona sau transfera prezenții Termeni (sau drepturile și licențele acordate în baza acestora). De exemplu, dacă ați înregistrat un cont în calitate de angajat al unei companii, contul dvs. nu poate fi transferat unui alt angajat. Noi putem cesiona prezenții Termeni (sau drepturile și licențele acordate în baza acestora) unei alte persoane juridice sau fizice fără restricții. Nicio prevedere a prezenților Termeni nu conferă niciun drept, beneficiu sau reparație niciunei terțe persoane juridice sau fizice. Sunteți de acord că contul dvs. este netransferabil și că toate drepturile legate de contul dvs. și celelalte drepturi în baza prezenților Termeni vor înceta odată cu decesul dvs.

9. Soluționarea litigiilor

În cazul unei dispute,  Echipa noastră de asistență vă va ajuta cu plăcere pentru soluționarea problemei. Dacă nu ajungeți la niciun rezultat și locuiți în Statele Unite sau Canada, opțiunile dvs. sunt de a vă adresa unei instanțe de cereri cu valoare redusă sau unui organism de arbitraj obligatoriu; nu puteți înainta o acțiune într-un alt tip de instanță sau participa la o acțiune colectivă împotriva noastră.

Secțiunea Soluționarea litigiilor se aplică doar dacă locuiți în Statele Unite sau Canada. Majoritatea litigiilor pot fi rezolvate amiabil, așa că înainte de a înainta o acțiune juridică oficială, vă rugăm să încercați mai întâi să ne contactați prin email la adresa info@inspicio.ro 

9.1 Cereri cu valoare redusă

Oricare dintre părți poate introduce o acțiune în fața unei instanțe de cereri cu valoare redusă din localitatea în care locuiți sau (c) un alt loc asupra căruia convin ambele părți, cu condiția să aibă jurisdicție pentru tipul de acțiune.

9.2 Recurgerea la arbitraj

Dacă nu putem soluționa litigiul amiabil, dvs. și Inspicio sunteți de acord să soluționați orice cerere legată de prezenții Termeni (sau alți termeni juridici ai noștri) printr-o procedură de arbitraj definitiv și executoriu, indiferent de tipul cererii sau teoria juridică. Dacă una dintre părți introduce o acțiune în instanță deși trebuia supusă arbitrajului și cealaltă parte refuză arbitrajul, cealaltă parte poate solicita instanței să forțeze părțile să recurgă la arbitraj (arbitraj obligatoriu). Oricare dintre părți poate solicita, de asemenea, unei instanțe să întrerupă o procedură judecătorească în timpul derulării unei proceduri de arbitraj.

9.3 Procesul de arbitraj

Orice litigii care implică o cerere în valoare mai mică de 10000 $ USD trebuie soluționată exclusiv prin arbitraj obligatoriu fără prezență. Partea care alege arbitrajul trebuie să inițieze procedura înaintând o cerere către Asociația Americană de Arbitraj (AAA). Procedurile de arbitraj se vor supune Normelor de arbitraj comercial ale AAA, Protocolului de proces echitabil pentru consumatori și Procedurilor suplimentare pentru soluționarea litigiilor legate de consumatori. Dvs. și noi suntem de acord că următoarele reguli se vor aplica procedurilor: (a) arbitrajul se va realiza telefonic, online sau exclusiv pe baza depunerilor scrise (la alegerea părții solicitante); (b) arbitrajul nu trebuie să implice nicio participare în persoană a părților sau martorilor (cu excepția cazului în care dvs. și noi convenim altfel); și (c) orice decizie a arbitrului poate fi înregistrată în orice instanță competentă. Litigiile care implică o revendicare a unei sume mai mari de 10.000 $ USD trebuie soluționate conform regulilor AAA privind participarea în persoană la audieri.

9.4 Fără acțiuni colective

Ambele părți suntem de acord că fiecare putem introduce doar acțiuni pe bază individuală. Acest lucru înseamnă: (a) niciuna dintre părți nu poate introduce o cerere ca reclamant sau membru grup în cadrul unei acțiuni colective, consolidate sau reprezentative; (b) un arbitru nu poate combina cererile mai multor persoane într-un singur caz (sau prezida asupra oricărei acțiuni colective, consolidate sau reprezentative); și (c) decizia unui arbitru în cazul unei persoane poate avea impact doar asupra acelui utilizator, nu și a altor utilizatori și nu poate fi folosită pentru a decide litigiile altor utilizatori. În cazul în care o instanță hotărăște că această clauză „Fără acțiuni colective” nu este aplicabilă sau validă, atunci prezenta secțiune „Soluționarea litigiilor” va fi nulă, dar restul Termenilor se vor aplica.

9.5 Modificări

Fără a aduce atingere secțiunii „Actualizarea prezenților Termeni” de mai jos, dacă Inspicio modifică această secțiune „Soluționarea litigiilor” ulterior datei la care ați indicat ultima dată acordul dvs. pentru prezenții Termeni, puteți respinge această modificare trimițând Inspicio o notificare scrisă a respingerii, livrată personal sau prin poștă la adresa: Inspicio s.r.l. Str. Lopătarului nr.10, Bloc1 Sc.B, Ap.3 Tulcea, România, sau prin e-mail de la adresa de e-mail asociată contului dvs. către: info@inspicio.ro, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a acestei modificări, așa cum este indicată de expresia „actualizată ultima dată la” de mai sus. Pentru a fi valabilă, notificarea trebuie să includă numele dvs. complet și să indice clar intenția dvs. de a respinge modificările la secțiunea „Soluționarea litigiilor”. Prin respingerea modificărilor, sunteți de acord că veți supune arbitrajului orice litigiu dintre dvs. și Inspicio în conformitate cu prevederile prezentei secțiuni „Soluționarea litigiilor” în vigoare la data la care v-ați dat ultima dată acordul privitor la prezenții Termeni.

10. Actualizarea prezenților Termeni

Putem actualiza periodic prezenții Termeni, pentru a clarifica practicile noastre sau pentru a reflecta practici noi sau diferite (cum ar fi atunci când adăugăm noi caracteristici), iar Inspicio își rezervă dreptul, la latitudinea acesteia, de a modifica și/sau de a efectua în orice moment modificări pentru prezenții Termeni. Dacă efectuăm orice schimbare materială, vă vom înștiința folosind mijloace evidente, cum ar fi prin notificare prin e-mail, trimisă la adresa de e-mail specificată în contul dvs. sau prin postarea unui anunț prin intermediul Serviciilor noastre. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Continuarea utilizării de către dvs. a Serviciilor noastre după efectuarea modificărilor va însemna acordul dvs. față de aceste modificări. Orice Termeni revizuiți vor înlocui toți Termenii anteriori.

11. Cum putem fi contactați

Cea mai bună metodă de a intra în legătură cu noi este de a contacta Echipa noastră de asistență. Am vrea să auzim întrebările, preocupările și părerea dvs. despre Serviciile noastre.

Vă mulțumim că învățați alături de noi!